Jobba hos oss

Vi söker dig

Vi har en väldigt positiv utveckling med många nya projekt som ska startas upp och söker därför ventilationsmontörer och servicetekniker för att stärka upp vårt team.

Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till våra tjänster.

Vi erbjuder

Grubbe Ventilation AB har vuxit under många år och våra tjänster är allt inom ventilation, service, plåtslageri och tillverkning av plåt- och ventilationsdetaljer. Vi utför kompletta installationer för klimatsystem, service, projektering och OVK-besiktningar. Vi är fortfarande en platt organisation med korta beslutsvägar där alla kan vara med och påverka. Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande arbete där vi jobbar mycket intensivt i perioder, men vi har också mycket kul tillsammans.

På Grubbe Ventilation har vi en framåtanda och ett positivt synsätt och vi jobbar för att ha en bra samanhållning och bra kamratskap. Det har också skapat en bra arbetsmiljö som i sin tur bidrar till fina resultat.

Vill du vara en del av den fortsatta resan i ett team med trevliga kollegor och en verksamhet som tycker om utmaningar och ser lösningar, då är du välkommen att söka en tjänst hos oss!

Ventilationsmontörer

Vi söker dig som är ventilationsmontör och har erfarenhet av ventilationsbranschen. Vi ser gärna att du har hållit i egna projekt tidigare.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av montage av klimatsystem inom fastighet och industri, både nyproduktion och ombyggnationer.

Tjänsternas omfattning är heltid med tillsvidareanställning.

Tjänsterna tillsätts omgående eller enligt överenskommelse.

Vi värdesätter att du är engagerad och serviceinriktad. Personlig lämplighet har stor betydelse.

B körkort fordras samt god kunskap i det svenska språket (tal och skrift).

Servicetekniker

Vi söker dig som har utbildning inom ventilation eller el/automation. Tidigare erfarenhet av service, felsökning och injustering av ventilationsanläggningar är meriterande.

Gillar du felsökning, problemlösning och kundkontakt är detta en tjänst för dig.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av service och felsökning på ventilationsanläggningar, montage och driftsättning av styrutrustning på ventilationsaggregat.

Tjänstens omfattning är heltid med tillsvidareanställning.

Tjänsten tillsätts omgående eller enligt överenskommelse.

Vi värdesätter att du är engagerad och serviceinriktad. Personlig lämplighet har stor betydelse.

B körkort fordras samt god kunskap i det svenska språket (tal och skrift).

Kontakt: Fredrik Gustafsson 070-316 96 12 och Tomas Noaksson 070-316 96 75

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller vill göra en beställning. Det går bra att kontakta oss via telefon, mail eller att besöka vår anläggning på Spinnvägen 9

Våra öppettider

Vardagar 07.00-16.00 (lunch 11.00 -11.45)
Dag före röd dag stänger vi 12.00